Home / Sport / 3 grunde til, at Serena Williams er den største kvindelige tennisspiller

3 grunde til, at Serena Williams er den største kvindelige tennisspiller

Der findes mange talentfulde kvindelige tennisspillere derude, men når spørgsmålet kommer til, hvem der er den bedste af dem alle, er mange fans og eksperter ikke i tvivl: Serena Williams.

35-årige Williams har været nummer 1 på kvindernes WTA Singles rangliste ikke mindre end 6 gange, som, når man tæller alle disse gange som nummer 1 sammen, varede 309 uger i alt for amerikaneren. 

Williams er desuden blandt de tennisspillere, som har vundet flest Grand Slam titler. Det er blevet til ikke mindre end 22 Grand Slam singles titler – seneste vandt hun ved Wimbledon 2016, da hun slog tyske Angelique Kerber, den nuværende nummer 1 på WTA singles ranglisten. Derudover har Williams været med til at vinde 14 Grand Slam double titler og 2 mixed double titler. 

Men hvad er hemmeligheden bag Serena Williams’ enorme succes? Den tyske tennislegende, Steffi Graf, er ifølge ESPN kommet med sit bud:

“Serena har den mest powerfulde serve nogensinde i kvindernes tennis historie. Og hendes fysiske styrke er der simpelt hen igen andre, der har kunnet efterligne i denne sportsgren,” fortæller Graf. 

Allerede nu kan man sætte odds på, om Serena Williams vinder flere Grand Slam titler i 2017. Vinder afro-amerikaneren, som oprindeligt er fra staten Michigan, én titel, giver det odds 2.75, mens to titler giver odds 3.50 og fire giver hele 21.00 igen. 

I mellemtiden op til 2017 tennissæsonen kan du læse vores top 3 bud på, hvad hemmelighederne bag Williams’ evigvarende succes er.

1) Balance mellem seriøs træning og sjov fritid

Serena Williams er kendt for at være en kreativ kvinde, der har mange bolde i luften og godt kan lide at søge nye, sjove udfordringer. 

Williams har tidligere fortalt, at hendes personlighed har 2 sider: der er den Serena Williams, som er ultra seriøs, som ikke begår fejl, og som kan blive meget vred. Men den side ser man kun 3 timer om dagen, når hun er på tennisbanen.

Den anden side af Serena Williams er af et blødere, mere afslappet format. Den anden Serena Williams elsker at synge karaoke sange, danse Zumba og lære nye sprog (fx kan hun både fransk, lidt spansk og italiensk). 

Det at Williams formår at finde en balance mellem sjov og alvor, og giver sig lov til at tage fri fra den hårde tennistræning, mener vi er drivkraften bag det faktum, at hun kan blive ved med at være så passioneret og succesfuld på tennisbanen.

2) Kombineret kost og raw foods

Selvom Serena Williams ikke tror så meget på at gå på kur, valgte hun for nogle år tilbage at lægge sine kostvaner om. Dette skete især i forbindelse med, at Williams’ søster Venus lider af Sjögrens syndrom, der er en autoimmun sygdom. 

Forinden Venus’ diagnosticering spiste Serena meget junk food, men efterfølgende tog hun den beslutning, at hun ville begynde at leve af mere sund mad og raw foods. 

Da Serena Williams har glutenallergi, får hun mest sine kulhydrater fra brune ris, quinoa etc. Derudover afslører hun, at hun hele tiden har kokosvand, agurker, grønkål, ingefær og hvedegræs i sit køleskab. 

3) Dygtig business kvinde

Man skulle tro det var løgn, men når Serena Williams ikke er på tennisbanen eller morer sig med sine mange fritidsaktiviteter, så er hun faktisk også en talentfuld business kvinde.

Williams har samarbejdet med nogle af verdens største firmaer, såsom IBM, Puma, Aston Martin og Delta Airlines. Hun har lavet sine egne designs for både Puma og Nike, og har haft sin helt egen kollektion kaldes Aneres.  I 2010 fik hun sågar også et diplom som negletekniker!

Hun og søster Venus har en lille andel i NFL klubben Miami Dolphins. Derudover har hun i selskab med sin søster Venus også lavet forskellige typer velgørenhedsarbejde. 

About zhenzar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *