Home / Trending / Det var efter Peter tog lånet, at verden blev lysere

Det var efter Peter tog lånet, at verden blev lysere

Peter manglede penge

Det havde altid været svært for Peter, den unge mand på 25, at skulle tage sig af det, han skulle tage sig af. Gang på gang havde det gået galt i hans liv. Hans folkeskoleliv var ingen succes, for selvom han var ret skarp så gik det bare ikke godt i klassen og lærerne var ikke specielt glade for den problematiske unge dreng. I hjemmet gik det heller ikke alt for godt. Det var ikke fordi Peter havde det dårligt, men man kunne godt mærke på den unge mand, at han ikke fik den opmærksomhed fra sin enlige mor, som et ungt barn havde brug for. Dette er ikke morens skyld, hun gjorde hvad hun kunne med 4 børn og ingen mand til at hjælpe hende. På trods af dette sørgede hun altid for, at der var varmt mad på bordet, når ungerne kom hjem. Også selvom, at hun så dejsede om kl. 19, af ren og skær træthed. Og nej, da Peter endelig kom ud af skolesystemet med gennemsnitlige karakterer, så gik det heller ikke meget bedre for ham. Han fik et arbejde i en lokal Netto og brugte størstedelen af sine timer der. Selvom arbejdet ikke var forfærdeligt godt for ham, gav det ham stadig en mening med livet. For på trods af alle sine mangler var der en ting, Peter altid havde, og det var hans arbejdsetik. Når han blev stillet en opgave og havde sagt, at han ville fuldføre den, så ville han arbejde på den ustandseligt, indtil den så endelig blev fuldført. Dette egnede sig godt til når han kom i arbejdsmarkedet, for en arbejder der ikke stiller spørgsmål og gør alt uden problemer er en af de meste eftertragtede og efterspurgte ”varer” på arbejdsmarkedet.

Drømmen

Men på trods af, at arbejdet var sundt for ham, var det ikke det Peter ville. Da han blev 25 slog det ham endelig, at han altid hellere ville være sin egen chef. Autoritet sagde ham ikke meget. Selvom han altid havde respekteret sine lærere og chefer, så havde han ikke lyst til at være nogens underordnede. Så han ville skabe sin egen virksomhed. Men Peter manglede penge til dette. Det var så, da han tog et lån, at alting blev lysere. Peter kunne med lånet starte sin virksomhed og hyre de første par ansatte. I starten var det hårdt, og der var nogle dage hvor Peter var i tvivl om, han nogensinde kunne betale lånet tilbage. Men Peters arbejdsetik skinnede igennem og vendte alting opad, og inden længe var Peters virksomhed vokset, og lånet var betalt tilbage. Det er gennem dette lån, at Peter fik muligheden for at vise, hvem han egentlig er. Der er mange der arbejder hele deres liv og aldrig får deres mulighed for at vise deres egen storhed, men gennem et lån kan man i hvert fald blive skubbet i den rette retning, og det er hvad der skete for Peter, som den dag i dag styrer sit eget succesfulde firma, fuldstændig uden gæld.

glad Peter

About zhenzar

Check Also

Friheden af at spille

Gaming er en af de ting, der kan få rigtig mange unge mennesker og faktisk også voksne, til at slappe af efter en lang dag. Det er noget, hvor man kan koble af og på samme tid være meget koncentreret. Det er i sig selv et konc...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *