Home / Sundhed / Få styr på hårene som mand

Få styr på hårene som mand

Som ung mand er puberteten langt fra overstået. Der kan til stadighed dukke hår op både det ene og det andet sted. Det kan sågar hænde, at hårene begynder at forsvinde andre steder fra, og det kan være svært at holde styr på, hvis man ikke har den rette viden og de rette redskaber.
Med et godt sæt vaner angående personlig hygiejne og hårvækst, kan man imidlertid nemt komme til at se præsentabel ud og adskille sig positivt fra sine jævnaldrende. I sidste ende vil man kunne mærke det både karrieremæssigt og i sit romantiske liv.

Trim skægget

Det mest åbenlyse at påpege først er selvfølgelig skægget. Der har manden en særpræget hårvækst, som kvinden ikke har. Derfor er et smukt skæg også tidløst og mandligt. Hverken fuldskægget eller det glatbarberede ansigt går dog nogensinde rigtig af mode. Det handler nemlig mest af alt om at kunne gøre det ordentligt.
Derfor er det også vigtigt, at du bestemmer dig for en bestemt skægstil og holder dig til den. Det kan ses, hvis du prøver at gå på kompromis med din skægvækst, da det oftest kommer til at se sjusket ud.
Vigtigst af alt er det dog, at du klipper eller trimmer dit skæg regelmæssigt. Hvis det er længere eller større kan det desuden kræve yderligere produkter såsom skæg- shampoo eller olie. Hvis ikke du plejer dit skæg ordentligt, kan det nemlig hurtigt komme til at se både mat og ujævnt ud. Hvis du kunne tænke dig at læse mere og skægplejning eller andre af mandens interesser, så klik her.

Hår i næse og øre

Hår på brystet bliver set som et tegn på maskulinitet, mens hår i næsen eller ørerne ofte bliver set som et tegn på alderdom og svaghed. Sandheden er dog, at de fleste kommer til at se hår i næsen lang tid før, de nogensinde får hår på brystet. Det gælder alle mænd i alle aldre.
Den typiske måde at gøre kål på hår i næsen eller i ørerne er selvfølgelig med en pincet, hvilket til tider kan gøre ondt. I disse tider findes der dog også noget mere behagelige metoder til at komme af med hårene.
I hvert fald når det gælder næsehårene. I dag har vi nemlig adgang til den elektriske næsehårstrimmer. En maskine i en forholdsvis overkommelig prisklasse for de fleste mænd, som hurtigt og effektivt fjerner alle hår i næsen.

Mangel af hår på hovedet

For mange mænd er det dog i lige så høj mangel på hår der plager dem. Høje niveauer af testosteron i kroppen hænger nemlig sammen med tab af hår på hovedet. Det betyder, at der er mange mænd, der i en tidlig alder begynder at få høje tindinger eller måne.
Det er der desværre ikke meget, man kan gøre noget ved. Hvis det kun er begyndende skaldethed, kan det i nogle tilfælde afhjælpes med visse hårprodukter. I mange tilfælde handler det dog mest af alt om at accepter manglen af hår med stil.

About zhenzar

Check Also

Derfor er Camping sundt for sindet og kroppen

Som mange nok ved, så er det altid godt at komme væk fra alting. Glem alt om arbejde, penge, sure chefer og alt andet som plager hverdagen. Dette kan gøres på mange måder, men en af de bedste er helt sikkert camping. Der findes mange former for campi...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *