Home / Design / Find inspiration til næste udklædningsfest

Find inspiration til næste udklædningsfest

Det kan være svært at finde på kostumer, som er passende til en udklædningsfest. Udvalget til voksne er ikke helt så stort, som det er til børn, og desuden er det også sværere at finde noget passende. Dagene, hvor det var oplagt at optræde som spøgelser, superhelte og konger, var fede, men de er sandsynligvis ovre.

Med andre ord kan det være svært for unge og voksne mennesker at finde noget, man oprigtigt har lyst til at klæde sig ud som. Heldigvis findes der steder som funstore.dk, hvor udvalget er stort, og hvor der er både kostumer til voksne og tilbehør til enhver form for lejlighed, både polterabends, julefester og andre temafester. Er du dog stadig i tvivl om, hvad du har af muligheder, så læs med her for mere inspiration omkring, hvad der er oplagt som kostumer til voksne.

Polterabends

Til polterabends er det ikke nødvendigvis udklædningen, der er i centrum. Alligevel så er manden i centrum ofte iklædt en eller anden form for sjovt kostume, og der følger uomtvisteligt noget tilbehør med, såsom lolitadukker eller andet oppusteligt. Desuden er der også masser af gimmicks til kvindernes polterabends, hvor tiaras og andet plastiktilbehør ofte er med for at gøre aftenen lidt sjovere.

Til udklædningsfesten

Har du været så heldig at få en invitation til en fest, hvor dresscoden står som værende udklædning, så er der lys forude. For selvom udklædningsfester oftest deler vandene mellem dem, som elsker kostumer til voksne, og dem som ikke gør, så møder man alligevel op udklædt.

Men hvad skal man så lige tage på? Der er mange muligheder. Hvis man godt kan lide kostumer, så kan man vælge en af de sjove løsninger. Eksempelvis findes der skinsuits, diskodragter eller sumobryder-dragter, som uden tvivl vil lægge grund for en sjov aften.

Er du mere til den anonyme form for udklædning, så er der også masser af muligheder. Men hvis du gerne vil undgå at sy selv, så findes der et stort udvalg af helt normale kostumer til voksne, som nok skal få dig igennem aftenen.

 

De selv-syende

Overvejer du derimod at sy selv, så bør du overveje at holde dig til de simple former for udklædning. Med mindre du vil lægge meget tid og energi i kostumet, så vil det sandsynligvis tage for lang tid, hvis du planlægger at iklæde dig et Zorro-kostume eller pirat-kostume. Uanset om du dog vælger at sy noget simpelt eller noget mere krævende, så kan du overveje at søge tilbehør til kostumet, som sikrer, at alle kan genkende, hvad du skal forestille at være klædt ud som. Det kunne eksempelvis være sværd og hat til piraten, eller maske som matcher den, Zorro har på. Oftest kan du også finde gode løsninger online til at sy selv. Således ligger der masser af guides til diverse former for udklædning både til voksne og børn.

About zhenzar

Check Also

Vær ikke bange for at bruge penge på en god kontorstol

Hvis du står og mangler en ny kontorstol her og nu, så kan det være, du allerede har et par bud på hånden. Dog er det, inden du vælger dine nye gode kontorstole, vigtigt at være opmærksom på, at det kan være en god ide at ofre lidt penge på den nye s...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *