Home / Danmark / Gør hverdagen lidt sjovere med gratis konkurrencer

Gør hverdagen lidt sjovere med gratis konkurrencer

Det er vigtigt at man sørger for at der sker noget spændende i ens hverdag. Ellers kan man godt risikere at det hele bliver et kedeligt trummerum, at dagene bare gentager sig selv, og at det hele egentlig bare er lidt blaaah.

Der er flere ting man kan gøre for at peppe dagene lidt op – man kan få sig en hobby (hvis altså man har tid til den slags), man kan begynde at læse bøger eller dyrke motion. Eller måske noget så simpelt som at køre en anden vej til og fra arbejde så man får set noget nyt. I dag kigger vi på gratis konkurrencer, og hvordan man kan gøre sin hverdag lidt sjovere ved at deltage (og måske vinde) i nogle af dem.

Hvad er gratis konkurrencer?

På nettet findes der utallige gratis konkurrencer man kan være med i. Det er typisk firmaer der gerne vil have lidt ekstra opmærksomhed som laver konkurrencerne – de håber at ved at du går ind på deres side og deltager i konkurrencen vil du også have dem i baghovedet næste gang at du skal købe den type produkt som de sælger.

Og så er der også mange af konkurrencerne hvor man skal give tilladelse til at man efterfølgende må modtage mails hvis man deltager, og så håber firmaet selvfølgelig også at de kan sælge dig lidt hvis de sender de helt rigtige mails (man kan dog altid afmelde sig mailsne igen).

Sådan kommer du i gang

Det er forholdsvis nemt at komme i gang med gratis konkurrencer, og specielt hvis du følger guiden her er der ikke noget at være i tvivl om.

Start med at gå ind på Konkurrencesiden her, det er en side der samler alle mulige forskellige gratis konkurrencer fundet over hele internettet, sådan at du ikke behøver at skulle søge efter hver enkelt konkurrence.

Der findes mange sider ligesom den, men det er den vi har fundet der har det største udvalg af konkurrencer og det bedste design, så derfor er det også den vi anbefaler her.

Nå, når du så er gået ind på konkurrencesiden skal du finde de konkurrencer som du gerne vil være med i. Her kan du gå to forskellige veje:

1 – Du kan vælge at deltage i alle de konkurrencer du overhovedet kan komme i nærheden af, uanset om du umiddelbart tænker at produktet er noget du kan bruge eller ej. Denne metode er rigtig god hvis du har tiden til det, for jo flere konkurrencer du deltager i, jo større chance har du for at vinde. Og så kan det godt være du ikke kan bruge præmien til noget, men så kan du jo altid sælge den på Den Blå Avis i stedet, og glæde dig over de gratis penge du har fået.

2 – Du kan også vælge at være meget selektiv med de konkurrencer du tilmelder dig, og nøje overveje om du kan bruge præmien til noget hvis nu du skulle vinde. Det kan være en smart måde at gøre det på hvis man ikke har så megt bruge præmien til noget hvære en smart måde at gøre det på hivs dig, og nøje overveje om du kan bruge præmien til noget hå meget tid eller hvis man ikke gider til at skulle sælge ting bagefter.

Uanset hvad du vælger skal du sørge for at oprette en ny e-mail adresse som du bruger udelukkende til at deltage i konkurrencer med. De fleste konkurrencer har nemlig som betingelse for deltagelse at de efterfølgende må sende reklamemails, og de er ikke sjove at få sendt til sin rigtige mail. Og selv om der står at man kan afmelde sig er det ikke altid at firmaerne er så gode til at overholde det – så hellere en separat mail som man tjekker en gang i mellem.

About zhenzar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *