Home / Trending / Jean Gaultier har skabt mesterværker på stribe

Jean Gaultier har skabt mesterværker på stribe

Jean Gaultier blev født i Frankrig i 1952. Han formåede at skabe et større imperium inden for mode, uden nogen formel træning. Han fik sit eget mærke i 1976, og han tog en masse inspiration fra Londons gader.

Teknisk set var Gaultier et geni – han brugte sit talent til at lave parodier af modens daværende form, og på denne måde ændrede han mange af de ting, der ikke virkede. Han prøvede f.eks. på et tidspunkt at gøre skørter moderne til mænd. Det gjorde ham bare endnu mere populær, idet folk syntes, at han var utrolig sjov.

Gaultiers første kvinde parfume, ’Classique’, kom frem i 1993. Det var meningen, den skulle skabe en tur igennem hans barndom, imens den repræsenterede hans nutidige liv. Eventyrlysten, dog stadig en del af det moderne. Efterhånden gjorde den ferskenfarvede parfume et stort indhug i parfumeverdenen. Den blev taget godt imod af mange modebutikker og parfumebutikker og solgte rigtig godt.

En parfume, ikke kun for franske kvinder

Sådan en JPG parfume kan også anskaffes af folk, som ikke har den store forstand på mode, og som måske bare gerne vil have en ordentlig parfume.

Mange af hans parfumer er ikoniske for modeverdenen, og de har været et ikon for mange – og de genkendes ved, at de er formet som henholdsvis mande- eller kvindekroppe. De har efterhånden været på flere bestsellerlister verden over. Hans parfumer har desuden den unikke egenskab, at de egner sig både til fester og en helt normal hverdag.

Skal du til fest i weekenden, hvor fyren du blinkede til i metroen også kommer, så ville det være en idé at anskaffe en af Jean Gaultiers parfumer, som helt sikkert vil hjælpe med at få scoringen i hus.
Jean Gaultier har også nogle parfumer med en eksotisk og varm duft. Dette er en duft, som måske ikke er så populær på løbeturen i skoven eller til familiemiddagen, men derimod perfekt til en livlig tur i byen eller et stævnemøde.

Vi anbefaler, at du kigger efter parfumen, hvis etui ligner en kvindekrop. Det er garanti for kvalitet.

Her er den en mulighed

Jean Gaultiers parfumer er lette at anskaffe – de kan f.eks. købes på her til en rimelig pris.
Hvad skal holde dig tilbage fra en fantastisk mulighed for at komme til at dufte godt, samtidig med at du har en parfume med et yderst unikt look?

Gaultiers parfumer ses som en fransk luksusvare, og det er altså ikke bare at tage parfume på, når man tager en Jean Gaultier på. Det er som at træde ind på catwalken i Paris med et tæppe af god aroma bag sig. Folks øjne vender sig mod en, og man ved fra starten af, at dette er den bedste parfume, man har anskaffet sig.

Så du skal ikke være bange for, at Marc Jacobs kommer og skælder dig ud. Enhver med bare en smule smag for mode ved, at Jean Gaultier parfumer ikke er for sjov.

Unikt, skarpt, luksuriøst og elegant. Den perfekte parfume for dig.

About zhenzar

Check Also

Friheden af at spille

Gaming er en af de ting, der kan få rigtig mange unge mennesker og faktisk også voksne, til at slappe af efter en lang dag. Det er noget, hvor man kan koble af og på samme tid være meget koncentreret. Det er i sig selv et konc...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *